Aangepast menu wegens het Corona virusMINT

Trendy lunchroom in Antwerpen – Mint

Mint is the place to be voor food lovers die houden van de pure smaken van gezonde voeding. In onze sfeervolle lunchbar in hartje Antwerpen is iedereen welkom voor een eigen gebrande koffie of een kopje verse ‘cafecouture’ thee, naar wens gecombineerd met een heerlijk ontbijt of een veelzijdige lunch.

Uniek concept dat jong en oud weet te bekoren

In onze lunchbar spitsen we ons toe op gezonde voeding en een uitgebreid aanbod aan warme en koude dranken. Bij ons vindt u zowel de vertrouwde als exclusieve merken. Het unieke concept, de klantvriendelijke bediening en de ongeëvenaarde inzet van ons vast team van medewerkers weten elke dag weer opnieuw jong en oud te bekoren.

Heerlijk ontbijten of lunchen in een gezellig kader

Dat Mint zoveel meer is dan een gewone eetgelegenheid, is wel duidelijk. Onze lunchbar werd bekroond tot “Beste Lunchroom van België 2016 en 2017” op de prestigieuze Horeca Awards. Met een menu dat allesbehalve doorsnee kan genoemd worden, is een bezoekje aan Mint ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor uw smaakpapillen.

Graag reserveren? Reserveer uw tafel online of contacteer ons telefonisch indien u op de dag zelf een reservatie wenst te maken. Een vraag voor het team van Mint? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Theodoor Van Rijswijckplaats 2
2000 Antwerpen, België
Tel : 03 298 96 1903 298 96 19
info@mint-antwerpen.be
BTW BE 0567.609.158